Waterlanders locatietheater Zomertour 2018

Met mijn kunstenaarscollectief annex locatietheatergroep Waterlanders ga ik vanuit Wageningen weer on the road deze zomer. We hebben er zin in om onze kunsten weer te vertonen! De komende tijd begint met veel internationale vertoningen en daarna volgen Nederlandse vertoningen in Rotterdam, Ede en Renesse.

Remco de Kluizenaar in geblinddoekte klank performance "Oorkest" door zijn kunstenaarscollectief Waterlanders

Remco de Kluizenaar in klankperformance “Oorkest” door zijn kunstenaarscollectief Waterlanders


Op 9 en 10 juni brengen we in Brussel samen het het publiek ons fluitconcert PARK ten gehore bij festival Supervlieg/Supermouche.

We trekken verder naar Frankrijk, om van 5 t/m 7 juli Oorkest te spelen bij festival Cratère-Surfaces in Alès. Daar heet de voorstelling ‘Orchestre d’Oreilles’. Geblinddoekt publiek is toehoorder én mede-maker van dit muzikale landschap.

Op 3, 4 en 5 augustus spelen we onze voorstelling PARK op het festival Duizel in het Park te Rotterdam, dat zijn tiende verjaardag viert!

8 september staan we in het centrum van Ede, met Kom Buiten!, een natuurervaring op een ongewone plek tijdens ‘Groen Geluk’. Met veel muziekinstrumenten door mij gebouwd.

We gaan 15 t/m 17 september onze installatie De Weide Wereld tonen in Bournemouth (UK) tijdens het festival Inside Out Dorset.

29 september staan we tijdens het nachtelijke wandel-evenement de Fjoertoer Renesse langs de route met onze muzikale installatie/performance ParaNuit.

Op 15 November 2018 staat onze voorlopige seizoensafsluiter gepland: de spectaculaire openingsact voor “Gemaal Vijfhuizen, fan swiet nei salt” in opdracht van het Friese Waterschap, Wetterskip Fryslân. Het gemaal staat in de waddenzeedijk aan de Noordfriese kust tussen de dorpen Hallum en Marrum. De voorstelling is een grootse ode aan de locatie.

Reacties zijn gesloten.