Muziek

Op deze pagina vindt u mijn werk als componist van muziek en soundscapes. Composities in opdracht zijn mogelijk, denk aan muziek en klank voor film, theater- en dansvoorstellingen, websites, games, cadeau-CD met muziek gecomponeerd met geluidsopnames van uw industriƫle maakproces, song of complete voorstelling over een maatschappelijk onderwerp dat aandacht vraagt, een plek in een verzorgingshuis waarin geluiden een sfeer, rust of juist aktivering veroorzaken. Ik vind het interessant om mijn klankkunst en muziek een functie te geven, een wisselwerking aan te laten gaan met een plek, met mensen, met een onderwerp. Een paar voorbeelden van mijn muziek:

Filmmuziek voor “Pier plus Horizon – de geest van de plek” van Barend Hazeleger, Agrapen. Een kunstdocumentaire voor omroep Flevoland en div filmfestivals. Muziek gecomponeerd samen met Erik Woltmeijer. Hij speelt voornamelijk de toetsen in, ik de fluiten, klarinet en trompet.

Filmmuziek voor “Eten van Eigen Hof” een documentaire over de beweging “Herenboeren”, een hoopvolle manier van omgaan met lokaal voedsel, boer en bodem. Muziek gecomponeerd en ingespeeld samen met Erik Woltmeijer. Ik heb hier veel compositorische schetsen gemaakt die Erik met mij verder uitgewerkt heeft en met midisamples inspeelt, vervolgens heb ik hier wat kunstfluiten, neuriĆ«n, zang en trompet aan toegevoegd.

Muziek voor een door mij in 2022 gemaakte GPS audiowandeling over de Campus van de Wageningen Universiteit en Research WUR, met geluiden uit eiwitonderzoek:
lofzang op het plantaardige eiwit RuBisco
“Technische Universiteit”, gemaakt met opnames van de geboorte van een veganistische kaas, 3D voedselprinters, pipetteerrobots en ‘koekjes-crusher’ voor knapperigheids onderzoek.

heeft u naar aanleiding van deze geluiden een opdracht, een vraag, of wilt u e.e.a. bestellen, neem dan contact op met Remco de Kluizenaar:[form 1 “contact”]

of schrijf je mailadres in voor uitnodigingen van mijn evenementen en ontvang af en toe gratis mooie, nieuwe geluidsfragmenten.

Reacties zijn gesloten.