Live illustraties

Live illustraties Remco de Kluizenaar
Remco de Kluizenaar als live Illustrator aan het werk

Remco de Kluizenaar heeft een unieke aanpak als “live illustrator”. In oude of moderne media (houtskool, verf of photoshop) kan hij onderwerpen van een congresdag, workshopdag, brainstorm of vergadering terplekke verbeelden. Je zou Remco kunnen zien als de visuele notulist van zo’n dag. Daarbij is zijn wetenschappelijke achtergrond en zijn vermogen om al tekenend of photoshoppend scherp te blijven luisteren een garantie voor goede illustraties die de kern weergeven van de inhoud van uw bijeenkomst.

Vaak werken Remco de Kluizenaar en Jouke Kardolus van Matchinginnovation.nl als partners samen in het faciliteren van innovatie- en brainstormsessies, workshopdagen etc. Jouke is dan facilitator, dagvoorzitter, “innovader”, Remco zorgt voor een creatieve omgeving in de vorm van (live) illustraties, inspirerende projecties op muren, geluidsfragmenten in het thema van de dag, enzovoort. Alles op elkaar afgestemd tot een mooi geheel.

Neem contact op als u Remco de Kluizenaar, of de combinatie van Remco en Jouke bij een evenement of workshop aanwezig wilt laten zijn! We maken graag een vrijblijvende offerte.

Naam *         * verplicht veld
Adres
PC, Plaats
Telefoon
E-mail *

Stel hier je vraag

captcha     Neem de anti-spam code over        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *